Blessurepreventie

Milou Versteeg is personal trainer, afgestudeerd fysiotherapeut en nu in opleiding tot manueel therapeut. Voor blessurepreventie wordt zij dan ook veelvuldig ingeschakeld. Haar motto is: “beter, pijnvrij en met plezier bewegen” en haar praktijk LUMIO Fysiotherapie is gevestigd op steenworp afstand van MRA-Sports Personal Training.

 

 

Milou is al ruim 10 jaar werkzaam in de sportwereld en heeft mensen begeleid met een grote variatie aan klachten: van kortdurend tot langdurend, van schouder tot voet en van recreatieve sporter tot (semi) professioneel atleet. Ze heeft bijzondere affiniteit met sport specifieke klachten en maakt tijdens behandelingen gebruik van onder andere:

  • (Sport)fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Kinesiotaping
  • Fascia therapie (bindweefsel therapie)
  • Verschillende vormen van training
Voor blessurepreventie wordt er gekeken naar het soort sport, de specifieke belastingen die daarin voorkomen en eventuele voorgaande blessures. Zo zal een fietser gevoelig zijn voor andere blessures dan bijvoorbeeld een voetballer en een krachttrainer.  
Blessurepreventie bij fysiotherapeut en manueel therapeut Milou Versteeg
personal training Amersfoort en Soest

Wanneer je op een leuke en ongedwongen manier wilt trainen en daarmee blessurepreventie wilt implenteren in jouw training, zit je bij MRA-Sports personal training in Amersfoort goed. Afhankelijk van jouw sport en jouw wensen wordt een doelgericht trainingsplan opgesteld. Ook wanneer je andere doelen hebt met je training, naast blessurepreventie, kunnen wij je helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan performance training, spiermassa opbouw, afvallen, houdingscorrectie en voedingsadvies.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van personal training en blessurepreventie? Heb jij een specifieke blessure en vraag je je af of wij hier iets mee kunnen?

 

Neem dan snel contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. 

 

We helpen je graag om zo snel mogelijk te beginnen met het realiseren van jouw droom!

 

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren