Blessurepreventie

Blessurepreventie kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw fitness doelen. Door op de juiste manieren bewegingen en oefeningen uit te voeren, kun je tijdens het sporten voorkomen dat je bepaalde sportblessures oploopt. Bij MRA-Sports in Amersfoort helpen we je daar graag bij. We begeleiden je tijdens jouw personal training sessies om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren. We leren je aan welke houding voor jou het beste is en waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Ieder lichaam is immers anders en zo zie je snel resultaat! 

personal training Amersfoort en Soest

Wanneer je op een leuke en ongedwongen manier wilt trainen en daarmee blessurepreventie wilt implenteren in je training, zit je bij ons in Amersfoort goed. Ook wanneer je andere doelen hebt met je training, naast blessurepreventie, kunnen wij je helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan performance training, spiermassa opbouw, afvallen, houdingscorrectie en voedingsadvies.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van personal training en blessurepreventie? Heb jij een specifieke blessure en vraag je je af of wij hier iets mee kunnen?
Neem dan snel contact met ons op! Dit kan door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. We helpen je graag om zo snel mogelijk te beginnen met het realiseren van jouw droom.

 

WhatsApp Neem contact op via Whatsapp!
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren