Recensies

5/5

“Super ervaring. Super goede motivator die je dat stapje extra laat doen, maar waar ook tijd is voor ontspanning en een lolletje.”

 Ferry Verheul

5/5

“Zoek je een combi tussen resultaat en plezier in je sport, dan moet je bij MRA-Sports zijn!”

Anneke van der Koelen-Schenkel

5/5

“Train nu bijna een jaar met Martin en dat is super. Relaxt, professioneel en gedoseerde trainingen. Aanrader!”

William van de Groep

5/5

“Sinds twee jaar sport ik bij Martin. Blij met de steun en betrokkenheid bij de training en het meedenken over voeding die daarbij belangrijk is. Ook fijn dat er aandacht is voor de kleine pijntjes, om blessures te voorkomen. Ik heb zo ook nieuwe dingen geleerd over je lichaam en effectief sporten. Mijn doel was sterker te worden, voor specifiek het zeilen en dat is gelukt. Fijne plek op de veranda en goede apparaten en gewichten om mee te werken.”

Maaike Schweers

5/5

“Hele goede en fijne personal training van Martin, mijn grenzen verleggen en lijf strakker en fitter maken. Ik krijg er veel energie van en merk na elke week weer resultaat! En niet geheel onbelangrijk: Martin zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer… En af en toe vervloek ik hem als ik de volgende dag niet meer kan lopen van de spierpijn. Top-trainer!

Chantal Wijnen

5/5

“Ook kracht trainen en blessure vrij blijven is goed te doen met goede hulp en ondersteuning. Door Martin hoef ik niet meer iedere week naar de fysio voor klachten en kan ik meer focussen op groeien i.p.v. blessures.”

Gillian van Maanen

5/5

“In het begin hebben ze geholpen heel gericht te trainen om rugblessures op te lossen. Ze geven een effectief en gestructureerd trainingsprogramma om sterker te worden zonder dat je geblesseerd raakt.”

Gert-Jan Bril

5/5

“Gewoon geweldig, goede begeleiding, prettig in de omgang. Gewoon er naartoe gaan!”

Mieke van der Zouwen

5/5

“Inmiddels al een vaste klant te noemen. Zeer tevreden, progressie, goede begeleiding, elke week weer met een goed gevoel. Echt een aanrader voor personal training in Amersfoort.”

Jorn Jansen

5/5

“Ik vond het altijd lastig om zo’n grote sportschool binnen te lopen, al die mensen die zo fit zijn en ik nog niet, de vaak (te) jonge “trainers” van wie ik het gevoel kreeg dat ze niet echt wisten wat ze deden…

En toch wilde ik weer wat doen aan mijn lijf. Zoek dan maar eens een plek waar je je op je gemak voelt en ook nog goede persoonlijke begeleiding krijgt, voor zowel fysieke training als voedingsadvies en gedragsverandering.

MRA-Sports Personal Training is die plek… In een relatief kleine studio word je deskundig 1-op-1 begeleid naar het bereiken van je doel.
Personal trainer Martin Afman motiveert waar nodig, legt duidelijk uit en is daarbij ook nog eens een enorm aardig mens.

Ik kan dan ook niet anders dan MRA-Sports Personal Training van harte aanbevelen!”

G.A. Wittenaar

5/5

“Ik had altijd een hekel aan sporten, maar sinds ik met Martin train kijk ik iedere keer weer uit naar de volgende training. Hij houdt jouw persoonlijke doelen goed in de gaten en blijft je progressie monitoren. Elke training is duidelijk doordacht en goed voorbereid. Op deze manier ga je elke keer weer een stapje vooruit! Ook op het gebied van bijvoorbeeld houding, blessures, voeding en supplementen is Martin erg deskundig en betrokken. Prettige bijkomstigheid: omdat Martin zijn eigen studio heeft, heb je nooit last van drukte en apparaten die bezet zijn zoals in een sportschool.
Kortom: ben je op zoek naar een no-nonsense personal trainer, dan kan ik Martin van harte aanbevelen!”

Arnela Smajic

5/5

“Ik train sinds 2 jaar , 1 uur in de week ,bij Martin , en een stuk fitter, energieker en sterker geworden. Nooit gedacht zo blij te worden van sporten! Door zijn proffesionele training op maat, deskundige begeleiding, motivatie en gezelligheid kom ik elke week met plezier weer terug!”

Paike Hadderingh

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren