Recensies

5/5

“Super ervaring. Super goede motivator die je dat stapje extra laat doen, maar waar ook tijd is voor ontspanning en een lolletje.”

 Ferry Verheul

5/5

“Zoek je een combi tussen resultaat en plezier in je sport, dan moet je bij MRA-Sports zijn!”

Anneke van der Koelen-Schenkel

5/5

“Train nu bijna een jaar met Martin en dat is super. Relaxt, professioneel en gedoseerde trainingen. Aanrader!”

William van de Groep

5/5

“Hele goede en fijne personal training van Martin, mijn grenzen verleggen en lijf strakker en fitter maken. Ik krijg er veel energie van en merk na elke week weer resultaat! En niet geheel onbelangrijk: Martin zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer… En af en toe vervloek ik hem als ik de volgende dag niet meer kan lopen van de spierpijn. Top-trainer!

Chantal Wijnen

5/5

“Gewoon geweldig, goede begeleiding, prettig in de omgang. Gewoon er naartoe gaan!”

Mieke van der Zouwen

5/5

“Ik vond het altijd lastig om zo’n grote sportschool binnen te lopen, al die mensen die zo fit zijn en ik nog niet, de vaak (te) jonge “trainers” van wie ik het gevoel kreeg dat ze niet echt wisten wat ze deden…

En toch wilde ik weer wat doen aan mijn lijf. Zoek dan maar eens een plek waar je je op je gemak voelt en ook nog goede persoonlijke begeleiding krijgt, voor zowel fysieke training als voedingsadvies en gedragsverandering.

MRA-Sports Personal Training is die plek… In een relatief kleine studio word je deskundig 1-op-1 begeleid naar het bereiken van je doel.
Personal trainer Martin Afman motiveert waar nodig, legt duidelijk uit en is daarbij ook nog eens een enorm aardig mens.

Ik kan dan ook niet anders dan MRA-Sports Personal Training van harte aanbevelen!”

G.A. Wittenaar

5/5

“Ik had altijd een hekel aan sporten, maar sinds ik met Martin train kijk ik iedere keer weer uit naar de volgende training. Hij houdt jouw persoonlijke doelen goed in de gaten en blijft je progressie monitoren. Elke training is duidelijk doordacht en goed voorbereid. Op deze manier ga je elke keer weer een stapje vooruit! Ook op het gebied van bijvoorbeeld houding, blessures, voeding en supplementen is Martin erg deskundig en betrokken. Prettige bijkomstigheid: omdat Martin zijn eigen studio heeft, heb je nooit last van drukte en apparaten die bezet zijn zoals in een sportschool.
Kortom: ben je op zoek naar een no-nonsense personal trainer, dan kan ik Martin van harte aanbevelen!”

Arnela Smajic

WhatsApp Neem contact op via Whatsapp!
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren