Afvallen

Wil jij afvallen met de hulp van een personal trainer in Amersfoort? Bij MRA-Sports vind je precies de hulp die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Met onze begeleiding weet je dat je op de juiste en een leuke manier gezond bezig bent.
Afvallen vinden wij een akelige term. Het geeft aan dat het cijfer op de weegschaal omlaag moet, op welke manier maakt niet uit. Vet verliezen is iets anders, iets gezonders en kan op hele leuke manieren bereikt worden. Gevarieerd eten, kunnen eten wat je lekker vindt, het kan allemaal. Wij bieden de mogelijkheid om een vetmeting te doen, dan kun je aan je vetpercentage werken in plaats van je gewicht en tegelijkertijd houden we de resultaten goed bij. Denk bij afvallen met de hulp van een personal trainer aan begeleiding bij het sporten, maar ook aan voedingsadvies en andere tips voor in het dagelijks leven.

Wanneer ga jij beginnen?

personal training Amersfoort en Soest

Afvallen is makkelijker wanneer je dit met hulp van een personal trainer doet. Wij kunnen je begeleiden, hebben een hoop kennis over de juiste voeding en juiste training en we zijn voor jou een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je gaat, zélfs als je geen zin hebt! Ook wanneer je andere fysieke doelen hebt naast afvallen, kunnen onze personal trainers je daarbij helpen. Zo werken we ook met mensen die hun conditie willen verbeteren, die spiermassa willen opbouwen, of die van hardnekkige blessures af willen komen. Je werkt met jouw eigen personal trainer altijd met een op maat gemaakte training, gebaseerd op jouw wensen.

Neem gerust contact op door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. We helpen je graag om zo snel mogelijk te beginnen met het realiseren van jouw droom.

WhatsApp Neem contact op via Whatsapp!
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren