Afvallen

Wil jij afvallen met de hulp van een personal trainer in Amersfoort? Met een personal trainer van MRA-Sports vind jij precies de hulp die je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Met onze begeleiding weet je dat je op de juiste, leuke én gezonde manier bezig bent.

 

Afvallen vinden wij een akelige term. Het geeft aan dat het cijfer op de weegschaal omlaag moet, op welke manier maakt niet uit. Vet verliezen is iets anders, iets gezonds en kan op hele leuke manieren bereikt worden. Gevarieerd eten, kunnen eten wat je lekker vindt, het kan allemaal. 

 

Wij bieden de mogelijkheid om een vetmeting te doen. Op die manier kun je aan je vetpercentage werken in plaats van je gewicht en tegelijkertijd houden we de resultaten goed bij. Denk bij afvallen met de hulp van een personal trainer aan begeleiding bij het sporten, maar ook aan voedingsadvies en andere tips voor in het dagelijks leven.

 

Wanneer ga jij beginnen?

 

MRA-Sports personal trainer Amersfoort en Soest

Afvallen is makkelijker wanneer je dit met hulp van een personal trainer doet. Hartstichting Nederland zegt het mooi: voor gezond afvallen is het belangrijk dat de leefstijl wordt aangepast. 

Wij kunnen je begeleiden, hebben een hoop kennis over de juiste voeding en juiste training én we zijn voor jou een stok achter de deur. Zo zorg je ervoor dat je gaat, zelfs als je geen zin hebt! 

 

Ook wanneer je andere fysieke doelen hebt kunnen onze personal trainers je daarbij helpen. Zo werken we ook met mensen die hun conditie willen verbeteren, die spiermassa willen opbouwen, of die van hardnekkige blessures af willen komen. Je werkt met jouw eigen personal trainer altijd met een op maat gemaakte training, gebaseerd op jouw wensen.

 

Neem gerust contact op door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. We helpen je graag om zo snel mogelijk te beginnen met het realiseren van jouw droom.

 

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren