Over ons

Bij MRA-Sports krijg je personal training in een privé studio in een ongedwongen sfeer. Wij zijn gelokaliseerd in de bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort en Soest. De studio is voorzien van alle apparatuur, gewichten en functional fitness materialen die nodig zijn voor een goede training. Dumbbells zijn er vanaf 1kg tot 60kg per stuk. Zo wordt je op een gepaste manier begeleidt en gemotiveerd om telkens weer verder te gaan!

Om ervoor te zorgen dat wij kwalitatief goede training kunnen bieden in onze privé studio, vinden we het belangrijk kennis en kunde te hebben. Lees hieronder meer over onze personal trainers Martin Afman (eigenaar) en Milou Versteeg. 

Mijn naam is Martin Afman, geboren in Zeist in 1980. In 2016 ben ik vader geworden van mijn zoontje Mack. Nu ben ik samen met Milou en Mack woonachtig in Amersfoort, waar ook mijn personal training studio gehuisvest is.

Sinds mijn jeugd ben ik al actief met sport bezig waaronder windsurfen, judo, kickboxen, fitness en krachttraining. Ik ben zelf nog steeds elke dag met krachttraining bezig, omdat ik het leuk vind om te doen en omdat het je lichaam in optimale conditie houdt.

Krachttraining vind ik mooi,  omdat je er veel meer uit kunt halen dan alleen maar uiterlijk vertoon. Uit wetenschappelijk onderzoek is de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen (NNGB) ontstaan. Deze geeft aan dat krachttraining, in welke vorm dan ook, meerdere positieve effecten heeft op de gezondheid en de balans in het lichaam. Vooraanstaande artsen geven aan dat met 1 uur krachttraining in de week de ziekenhuizen minder hartklachten, botbreuken en dergelijke te verwerken zullen krijgen. 

In 2014 ben ik in samenwerking een personal training studio begonnen in Soest. Na 4 leuke en succesvolle jaren ben ik in september 2018 begonnen met deze nieuwe studio tegenover de dierentuin in Amersfoort: MRA-Sports Personal Training! Hier verzorg ik een-op-een trainingen en werk ik nauw samen met fysio Milou. De combinatie tussen behandeling van een fysio en hersteltraining/gerichte krachttraining is erg succesvol.

Personal training is voor iedereen – zelfs als je conditie zo slecht is dat je met moeite de koelkast weet te halen! 

Mijn naam is Milou, ik ben geboren in Almelo in 1994 waar ik tot mijn 17e heb gewoond. Tegenwoordig woon ik in Amersfoort, samen met Martin en Mack en werk ik als personal trainer bij MRA-Sports en run ik een eigen praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, LUMIO Fysiotherapie.

Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar in de sportbranche, terwijl ik als kind niet ben opgegroeid met een liefde voor bewegen. Op mijn 18e ontdekte ik krachttraining. Dit is sindsdien een grote liefde geweest en ik train zelf nog steeds regelmatig. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in hoe het lichaam werkt en dan met name waarom het soms niet werkt zoals we dat graag zouden willen. Mensen met klachten wilde ik beter kunnen helpen door te kunnen vaststellen waar het probleem ligt. Vaak is dit niet op de plek van de pijn zelf. 

Om deze reden ben ik fysiotherapie gaan studeren en heb ik tijdens mijn studieperiode meerdere opleidingen afgerond. Tijdens mijn trainingen pas ik de geleerde kennis en technieken toe en maak ik ook veel gebruik van fascia-technieken, die het bindweefsel beïnvloeden dat tussen (en in) de spieren en de huid zit. Vooral bij klachten die al lange tijd aanwezig zijn blijkt dit erg goed te helpen. In 2022 ben ik vervolgens gestart met de opleiding tot manueel therapeut bij de SOMT in Amersfoort, om hiermee zowel mijn patiënten als onze cliënten beter en sneller te kunnen helpen naar herstel. Deze gecombineerde aanpak is waardevol gebleken om mensen met plezier en klachtenvrij in beweging te krijgen en te houden!

Mijn fysiotherapie praktijk run ik op steenworp afstand van de trainingsstudio, wat het mogelijk maakt om de fysiotherapie en training aansluitend te plannen.

Neem contact op

Wil je vandaag nog ontdekken hoe op jou afgestemde trainingen kunnen helpen om jouw doelen te bereiken? Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren