MRA-Sports personal training studio

Vrijblijvende intake

Passend voedingsadvies

Ervaren personal trainer

Personal coach

Met een personal coach kun je al sportende de juiste begeleiding krijgen om zo efficiënt en gezond mogelijk jouw fysieke doelen te behalen. De trainer kan je begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en weet alles om het gehele proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo loop je geen onnodige risico op blessures én zorg je ervoor dat je een stok achter de deur hebt om te blijven sporten!

 

Bij MRA-Sports in Amersfoort kies je voor training in een privé studio, waar je altijd de ruimte voor jou alleen hebt. Geen pottenkijkers dus. De studio is verder voorzien is van alle apparatuur, gewichten en functional fitness materialen die nodig zijn voor een goede training. Dumbbells zijn er vanaf 1kg en oplopend tot 60kg (per stuk) én er is een variatie aan barbells aanwezig. Zo wordt je op een gepaste manier begeleidt en motiveert om telkens weer verder en harder te gaan.

Personal coach in Amersfoort
Personal coach Martin Afman

Jouw personal coach helpt je om jouw doelen te bereiken

Wat voor fysieke doelen je ook voor jezelf hebt gesteld, MRA-Sports in Amersfoort helpt jou deze op een leuke en gezonde manier te behalen. Wil je een strakker lichaam? Is het jouw doel om gespierder te worden? Of wil je conditie opbouwen? Wij helpen je hier graag bij in onze uitgebreide sportstudio. Met een training op maat zorgen we ervoor dat jij met de juiste oefeningen en trainingsprikkel jouw doel bereikt.


Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het volgen van sessies bij een personal coach? Wij vertellen je er graag meer over. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 06-53916395 of via een e-mail naar info@mra-sportspersonaltraining.nl

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren