Personal training in Amersfoort

Personal training is dé beste manier om doelgericht bezig te zijn en ook écht je sportdoelen te behalen. Bij MRA-Sports Personal Training in Amersfoort ben je aan het juiste adres voor de meest effectieve en resultaatgerichte training. 

Wij hebben al talloze mensen geholpen bij het bereiken van een verscheidenheid aan doelen. We bieden begeleiding in aanloop naar bijvoorbeeld een marathon of triatlon, maar daarnaast bieden we ook hele andere trajecten. Zo kun je bij ons terecht voor afvallen, vet verliezen, blessurepreventie en zijn we gespecialiseerd in body building. 


Wat maakt MRA-Sports nou zo uniek?

Personal training amersfoort

MRA-Sports Personal Training in Amersfoort: kwaliteit, expertise en passie

Bij MRA-Sports werken we elke dag om jou te helpen. Door de hoge mate van kennis en expertise zijn we in staat jou te helpen bij het opstellen van een persoonlijk schema. Dit schema zal geheel aansluiten op jouw lijf en doelen. Zo weet je zeker dat je bezig bent met wat je leuk én belangrijk vindt. Dit is een van de belangrijkste onderdelen van het sporten. We nemen de tijd om samen met jou te bekijken wat je wilt bereiken en op wat voor manier je dit zou willen doen. Sporten is op die manier gelijk een stuk leuker en resultaatgerichter.
Je traint in een ongedwongen sfeer in de privé personal training studio in Amersfoort.

Wat onze sporters vooral zien als voordeel van de personal training bij MRA-Sport is dat je gesteund wordt bij het behalen van je persoonlijke doelen. Iedereen heeft wat anders voor ogen als het aankomt op sporten. De één wilt er goed uit zien voor de zomer, de ander wilt zijn conditie naar het volgende niveau helpen. Wat jouw doel ook is: spieropbouw, afvallen, gewoon fit of blessure preventie!
Benieuwd naar een kennismaking bij MRA-Sports personal training Amersfoort? Neem dan vandaag nog contact op met Martin om een afspraak te maken.
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren