MRA-Sports personal training studio

Vrijblijvende intake

Passend voedingsadvies

Ervaren personal trainer

Personal training studio

In onze personal training studio in de buurt van Soest ben je van harte welkom om in een ontspannen sfeer te komen werken aan jouw conditie, lichaam en houding. Met onze jarenlange ervaring kan jouw personal trainer van MRA-Sports in Amersfoort, vlak bij Soest, je van advies op maat voorzien en maken we werken aan jouw lichaam leuk! Gezond blijven is belangrijk en dit doe je het beste door regelmatig te sporten. Met de hulp van de ervaren personal trainer van training studio MRA-Sports in de buurt van Soest weet jij zeker dat je in goede handen bent.

Personal coach in Amersfoort
Personal coach Martin Afman

Ga jij de uitdaging aan in deze personal training studio?

Resultaten behalen is het leukste als dit in een ongedwongen sfeer gebeurt met een persoonlijke insteek. Bij MRA-Sports weet je zeker dat jij jouw unieke doelen zult behalen door middel van een traject op maat. Bij onze personal training studio in de buurt van Soest ga jij aan de slag met jouw trainer door eerst je doelen duidelijk te krijgen. Wanneer we weten waar we aan willen werken, beginnen we rustig op een manier die aansluit bij jouw wensen en lichaam. Op die manier zorgen we ervoor dat jij jouw doelen behaalt, of dat nu een sterker, strakker of pijnvrij lichaam is. Ook voor professioneel voedingsadvies kun je bij ons terecht. Waar wil jij aan werken?

Geen uitdaging is jou te groot!

Wat je ook wilt bereiken met jouw trainer bij onze personal training studio in Amersfoort, vlak bij Soest, het is mogelijk! Je kunt een vrijblijvende intake inplannen door te bellen naar 06-53916395 of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. Je bent van harte welkom in onze studio om erachter te komen wat voor kracht er in jou schuilgaat! We kijken ernaar uit om samen met jou jouw doelen te bereiken.

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren