Krachttraining om beter te worden in wat je ook doet.

Sport-specifieke krachttraining, merkbaar beter worden in jouw eigen sport!

Iedere sport vraagt een specifieke soort belasting van het lichaam. Meestal merken we dit nog niet tijdens de eerste paar trainingen, maar naarmate de sport langer beoefend wordt komen zwakke punten naar voren. Bij MRA-Sports in Amersfoort hebben we jarenlange ervaring met het begeleiden van sporters, waaronder hardlopers, fietsers, golfers, schaatsers, zwemmers, etc.

Ben jij ergens tegenaan gelopen en wil jij het beste uit jezelf halen, om nóg verder te komen in jouw sport? Kom er dan snel achter wat de mogelijkheden zijn bij MRA-Sports. 

personal training Amersfoort en Soest

Wanneer je bij MRA-Sports komt trainen, sport je in een privé studio in Amersfoort. Met een gezellige en ongedwongen sfeer zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt tijdens onze trainingssessies. Ben jij fanatiek met een sport bezig en wil jij jouw prestaties verbeteren, dan kunnen wij helpen door middel van gerichte krachttraining, stabiliteitstraining en mobiliteitstraining. We begeleidingen onder andere bij:

Ben jij tegen een beperking in je sport aan gelopen, heb je een blessure opgelopen of wil je gewoon beter worden in wat je doet, kortom: wil jij het beste uit jezelf halen? Kom er dan snel achter wat de mogelijkheden zijn bij MRA-Sports. We helpen je graag met een trainingschema geheel op maat. 
Neem gerust contact op door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. Dan plannen we een geheel vrijblijvende intake met je in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren