Houdingscorrectie

Wanneer je veel achter een computer zit of nét iets te vaak je telefoon checkt, kunnen houdingsgerelateerde klachten zoals hoofd-, nek-, schouder-, arm- en rugpijn ontstaan. We zitten tegenwoordig veel krom achter computer of op onze telefoon. Variëren we niet genoeg in houding of bewegen we te weinig, dan kan dit een negatieve invloed hebben op de houding en onze gezondheid. Bij MRA-Sports implementeren we ook houdingscorrectie tijdens onze personal training sessies. Zo werk je niet alleen aan je conditie of uiterlijk, maar ook aan je gezondheid!

 

personal training Amersfoort en Soest
personal training Amersfoort en Soest

Wanneer je in onze privé studio in Amersfoort komt trainen, kunnen we tijdens jouw sessies aan jouw houding werken. We focussen dan op twee dingen: het herwinnen van soepelheid en het ontwikkelen van kracht in specifieke spiergroepen. Wanneer deze soepelheid en kracht in balans zijn, zal je ook ná je training positieve effecten merken in je postuur. Mocht je al pijntjes of een blessure hebben ontwikkeld, dan weten we daar ook goed mee om te gaan met onze gecombineerde ervaring en kennis vanuit de krachttraining en fysiotherapie. Samen met jouw personal trainer zorgen we ervoor dat jij op een ongedwongen en prettige manier jouw persoonlijke sportdoelen bereikt!

 

Wil jij een vuist maken tegen jouw verkeerde houding? Plan dan meteen een vrijblijvende intake in om aan de slag te gaan met jouw postuur. Neem gerust contact op door te bellen naar 06-53916395, door een WhatsApp-bericht te sturen via onderstaande knop of door een e-mail te sturen naar info@mra-sportspersonaltraining.nl. 

 

WhatsApp Neem contact op via Whatsapp!
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren