Spieropbouw

Wanneer spieropbouw jouw fysieke doel is, kan krachttraining met een personal training niet ontbreken.  Met deze onmisbare begeleiding weet je zeker dat je op een gezonde en effectieve manier bezig bent om jouw lichaam te laten groeien. Bij MRA-Sports in Amersfoort krijg je professionele hulp bij het behalen van spieropbouw. Dit doen we door middel van een programma dat op jouw lijf is geschreven, ondersteund vanuit jarenlange ervaring en kennis. Zo kun je tijdens de krachttraining het beste uit jezelf halen.

Uit onderzoek blijkt dat krachttraining meerdere positieve effecten heeft op de gezondheid en de balans in het lichaam. Daarnaast kan spieropbouw ook positief werken op je zelfvertrouwen. Het is daarbij wel belangrijk dat je krachttraining doet onder de begeleiding van een ervaren personal trainer. We zorgen ervoor dat je de juiste oefeningen doet en deze goed uitvoert. Zo voorkom je eventuele blessures en werk je zo effectief mogelijk naar je doel. 

In onze studio in Amersfoort ben je van harte welkom om jouw fysieke doelen te komen behalen door middel van krachttraining onder begeleiding van onze personal trainers. Wij bieden je kwalitatief hoogwaardige trainingen aan in een ontspannen sfeer, onderbouwd door meer dan twintig jaar aan ervaring. Daarnaast kunnen we ook bijpassend voedingsadvies geven, wat jou helpt jouw doelen snel en verantwoord te bereiken. 
Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact op via de knop hieronder, via 06-53916395 of stuur een e-mail naar info@mra-sportspersonal training.nl. Wij plannen dan graag een geheel vrijblijvende intake met je in!

WhatsApp Neem contact op via Whatsapp!
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren