Gewoon gespierd, een beachbody of echt bodybuilden


Of je nu streeft naar een summerbody of gewoon krachtige spieren, wij bij MRA-Sports personal training Amersfoort kunnen je daarbij helpen!


Wil je een beachbody dan richten we ons op het bereiken van een slank atletisch figuur. Werken aan mooie spierobouw en een laag vetpercentage waardoor de lijnen van je spieren zichtbaar worden, een sixpack mag daar natuurlijk niet aan ontbreken.


Wil je bodybuilden dan bouwen we verder om je spieren te laten groeien en de verhoudingen van de spieren in je lichaam te optimaliseren. Tijdens dit proces zullen we met voeding wisselen tussen ”bulken” en ”cutten”, spiermassa aankomen en vet verbranden.


Door een combinatie van krachttraining, een uitgebalanceerd voedingsschema en met behulp van vetpercentage metingen kunnen we heel nauwkeurig sturen en zul je het gewenste resultaat bereiken.


Personal training in onze prive studio of deels zelf in de sportschool met ons schema is mogelijk.


Onze studio ligt in Amersfoort tegenover de dierentuin en is vanuit Soest goed bereikbaar.


Heb je interesse neem gerust contact op.

bodybuilding Amersfoort

Uit onderzoek blijkt dat krachttraining meerdere positieve effecten heeft op de gezondheid en de balans in het lichaam. Daarnaast kan spieropbouw ook positief werken op je zelfvertrouwen. Het is daarbij wel belangrijk dat je krachttraining doet onder de begeleiding van een ervaren personal trainer. Wij zorgen ervoor dat je de juiste oefeningen doet en deze goed uitvoert. Zo voorkom je eventuele blessures en werk je zo effectief mogelijk naar je doel. 

bodybuilding Amersfoort

In onze studio in Amersfoort ben je van harte welkom om jouw fysieke doelen te komen behalen door middel van krachttraining onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Wij bieden je kwalitatief hoogwaardige trainingen aan in een ontspannen sfeer, onderbouwd door meer dan twintig jaar aan ervaring. Daarnaast kunnen we ook bijpassend voedingsadvies geven, wat jou helpt jouw doelen snel en verantwoord te bereiken. 
Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact op via 06-53916395 of stuur een e-mail naar info@mra-sportspersonal training.nl. Wij plannen dan graag een geheel vrijblijvende intake met je in!

Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren en zo goed mogelijk te draaien. Als je doorklikt, gaan wij ervan uit dat je deze accepteert.
Annuleren